Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Snelloopdeuren

Voor het optimaliseren van de verkeersstroom

Snelloopdeuren worden zowel binnen als buiten gebruikt voor het optimaliseren van de verkeersstroom, voor de verbetering van de klimaatregeling in gebouwen en voor de energiebesparing.

Van de Bor Montage biedt flexibele snelloopdeuren van Hörmann. Deze industriedeuren zijn samengesteld voor een veilige, rendabele en duurzame deurfunctie. Door het standaard veiligheidsscherm bieden de deuren goede veiligheid en ze zijn bovendien montage- en service vriendelijk. De softedge-deurtechniek voorkomt beschadigingen. Daardoor komt de deurinstallatie nooit stil te staan. Dit voorkomt dure en tijdrovende herstellingen. De bedrijfsprocessen kunnen daardoor ongehinderd doorgang vinden.

Hörmann maakt permanente ontwikkelingen en verbeteringen mogelijk door grondige kennis van markteisen en hooggekwalificeerde werknemers. Innovatieve, perfect op elkaar afgestemde fabricageprocessen staan garant voor bestendig toenemende productkwaliteit. Snelloopdeur-constructies op hoog niveau worden daardoor mogelijk gemaakt.

Van de Bor Montage helpt u graag bij het maken van de juiste keus voor robuuste industriedeuren.

Redenen om te kiezen voor de snelloopdeuren:

  • Standaard veiligheid
  • Permanent heldere doorkijk
  • Efficiënte warmte-isolatie
  • SmartControl
  • Geoptimaliseerde en bewaakte deurfunctie (FU-besturing)

Vragen? Bel gerust!

Download de brochure