Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onderhoud & service

Ook na plaatsing staan wij voor u klaar.

Onderhoud

Na het plaatsen van de diverse deuren is voor Van De Bor Montage het project nog niet klaar. Service en Onderhoud zijn een belangrijk aspect voor behoud van kwaliteit en langere levensduur voor al uw producten.

Onderhoudscontract
Van De Bor Montage biedt onderhoudcontracten aan, ook voor service kunt u bij ons terecht. Wij zorgen dat we binnen een acceptabele tijdsduur bij u zijn om de storing te verhelpen, zodat u het product weer veilig kunt gebruiken.

Als u bij ons een onderhoudsovereenkomst afsluit zullen onze monteurs kleine reparaties direct aan uw deur uitvoeren, voor grotere reparaties zal de monteur u informeren en een offerte aanbieden. Zodoende ziet u vooraf wat de kosten zullen zijn kunt u bepalen of u deze wilt laten uitvoeren.

Heeft u op dat moment nog vragen, dan kunt u altijd onze monteurs aanspreken of contact met ons kantoor opnemen via tel. 085 016 0023

Schade of storing

Is uw overheaddeur, garagedeur (kanteldeur) of industriedeur defect, functioneert deze niet meer naar behoren of heeft u schade?

Dan bent u bij Van De Bor Montage aan het juiste adres! Onze monteurs hebben de ervaring en kennis om alle storingen en schades snel en professioneel op te lossen.
Ook voor calamiteiten aan brandwerende deuren, dock-equipment of snelroldeuren kunt u bij ons terecht.

Daarnaast leveren wij diverse losse onderdelen van Hörmann en andere merken garagedeuren. Ook als u een bijv. een afstandbediening of andere onderdelen nodig heeft staat Van De Bor Montage voor u klaar!