Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Garagedeuren voor collectieve garages

Voor elke situatie de juiste oplossing 

Van de Bor Montage kan de juiste oplossing bieden ook bij collectieve garages. Ook hier maken wij gebruik van Hörmann deuren omdat deze garant staan voor optimale rendabiliteit, duurzame functies en persoonsveiligheid evenals een extreem zachte deurloop, ook bij hoge frequentie.

Diverse oplossingen zijn mogelijk:

De naar buiten zwenkende kanteldeur N 500 is zeer geschikt voor dubbele garages voor particulieren en voor collectieve garages met maximaal 25 parkeerplaatsen.

De kanteldeur ET 500 zwenkt bij het openen en sluiten slechts maximaal 40 mm naar buiten en is daarom optimaal geschikt voor collectieve garages die bijv. langs een trottoir liggen.

De constructie van de schuifdeur ST 500 onderscheidt zich bovendien door de geringe lateihoogte.

De Speed-sectionaaldeur met microgeprofileerd oppervlak vormt een meerwaarde voor de deuropening en is ook nog zeer snel.

Berry-kanteldeuren zijn door de robuuste constructie en de ongecompliceerde bediening zeer geschikt voor een veilige afsluiting van parkeerplaatsen in collectieve garages. De verschillende ventilatieopeningen waarborgen een optimale ventilatie.

Roldeuren en rolhekken zijn door hun eenvoudige constructie zeer robuust. Door de compacte opwikkeling is weinig bovenruimte nodig.

Wanneer er heel weinig ruimte is, is ook buitenmontage mogelijk.
Alle deurtypes bieden samen een enorme verscheidenheid van motieven en de mogelijkheid van een individuele vormgeving.

We begrijpen dat de keus lastig is. Schroom niet om daarom contact op te nemen. Wij begeleiden u dan stap voor stap door het keuze proces.

 

Vragen? Bel gerust!

Download de brochure

Dubbele garagedeuren en deuren voor collectieve garages