Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Openslaande garagedeuren

Voor een gemakkelijke toegang tot garage

Met openslaande garagedeuren kunt u fietsen of tuinspullen heel gemakkelijk uit de garage halen. De dubbele, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Zo blijft het klassieke uiterlijk behouden. Tevens voldoen ze aan de huidige veiligheidseisen en functionaliteit.

De robuuste en dikke deuren zijn gemaakt van stalen panelen die gevuld zijn met polyurethaanschuim. Dit materiaal isoleert zeer goed en voorkomt onnodig warmteverlies; zeker wanneer de ruimte wordt verwarmd bespaart u dit energie.

Openslaande garagedeuren van Hörmann zijn in drie uitvoeringen beschikbaar; de basis versie en de thermisch geïsoleerde varianten. Hiermee houdt u de warmte nog beter binnen. Bovendien beschikt deze deur over een 5-voudige vergrendeling zodat u met een veilig gevoel uw waardevolle spullen in uw garage of bijgebouw kunt zetten.

Wanneer u de juiste deur heeft gekozen, dan kunt u de deur helemaal aan uw wensen aanpassen. U heeft ruime keuze in kleuren, motieven, oppervlakken, scharnieren en handgrepen. Voor nog meer comfort kiest u voor een deurdranger met vaststelmogelijkheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Vragen? Bel gerust!

Download de brochure:

Openslaande garagedeuren