Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dockequipment

Voor passende oplossing voor snelle en veilige bedrijfsprocessen

Docklevellers zijn slimme oplossingen om het hoogte- en afstandsverschil tussen perron en de vrachtwagenlaadvloer te overbruggen en bestaat uit een robuuste staalconstructie met een platform. Daardoor kan de lading in één enkele horizontale beweging in of uit de vrachtwagen worden gereden. De docklevellers zijn voorzien van automatische noodstopventielen om de dockleveller beveiligen wanneer bijv. een vrachtwagen te vroeg wegrijdt van een platform dat nog belast wordt.

Dockshelters beschermen de goederen die moeten worden geladen en gelost, tegen weersinvloeden, besparen energiekosten, voorkomen tocht en daarmee ziekteverzuim van het personeel. In combinatie met docklevellers zijn ingewikkelde luifels en uitbouwen van laadperrons overbodig.
De dockshelters met flappen passen zich aan alle vrachtwagenafmetingen aan en zijn daarom universeel bruikbaar. Ook zijn er nog aanvullende oplossingen mogelijk voor speciale toepassingen met bijvoorbeeld afdichtingen met luchtkussens.

Voorzetsluizen worden vóór de hal geplaatst waardoor de hal volledig tot aan de buitenmuren kan worden benut. Het aanbrengen van voorzetsluizen biedt oplossingen wanneer er geen docklevellers in de hal kunnen worden geïnstalleerd of wanneer er geen brievenbussparing kan worden gerealiseerd.
Een complete voorzetsluis bestaat uit een bordes met dockleveller, wand- en plafondbekleding en tevens een laadopening met dockshelter.

Van de Bor Montage staat voor vakmanschap dankzij onze bekwame monteurs die alle competenties in huis hebben om uw docklevelers, dockshelters en voorzetsluizen op een professionele te plaatsen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor de juiste oplossing voor snelle, energiezuinige en veilige bedrijfsprocessen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vragen? Bel gerust!

Download de brochure