Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Roldeur garage

U ziet ze steeds vaker in het straatbeeld: een roldeur voor de garage. Niet alleen op de moderne industrieterreinen is een garage roldeur een aanwinst voor bedrijfspanden. Ook steeds meer particulieren ontdekken de ruimtebesparende voordelen van deze speciale deur. Van de Bor Montage is expert op het gebied van garagedeuren. Wij leveren en zetten niet alleen uw garagedeuren, maar bieden ook service en nazorg. Een nieuwe roldeur voor uw garage nodig? Dan belt u Van de Bor!

Een roldeur voor uw garage

 

Een roldeur voor uw garage biedt vele voordelen. Zo houdt u door de verticale oprolling ruimte vrij op uw garageplafond. Geen wonder dat deze speciale deurtypes vaak worden ingezet bij garageopslagen! Omdat de deur niet hoeft gekanteld of zijlings geopend hoeft te worden, is er ook niet veel ruimte direct om de garage roldeur heen nodig. Ten slotte kan een roldeur voor de garage tegenwoordig zowel handmatig als elektrisch worden bediend. De deur wordt dan ook steeds vaker ingezet bij particuliere garages. Van oudsher is de roldeur namelijk vooral een favoriet bij bedrijven en industriële garages.

 

Uw montage bij Van de Bor

Op zoek naar een goede roldeur voor uw garage? Dan bent u bij Van de Bor Montage aan het juiste adres! Bij Van de Bor vindt u namelijk vast en zeker een garagedeur die bij uw specifieke wensen past. Laat u informeren door onze ervaren en vakbekwame monteurs over uw situatie. Met meer dan 20 jaar aan ervaring weet u zeker dat u bij ons terecht kunt voor professioneel advies. Wij zetten, monteren en onderhouden garage roldeuren in het Gooi en omgeving. Wij staan voor vakmanschap, en onze monteurs beschikken over deskundige expertise op het gebied van montage en onderhoud. Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor service en reparatie.

Sinds ervaring leert dat direct klantcontact leidt tot een langdurige en prettige samenwerking, kunnen we een onderhoudscontract aangaan. Hierdoor weet u zeker dat uw garage roldeur altijd tijdig en professioneel wordt geïnspecteerd. U wordt hierbij volledig ontzorgd, en kunt blind vertrouwen op de service van Van de Bor.

Roldeur garage

Vragen? Bel gerust!

Contact met Van de Bor

De roldeur voor de garage van uw bedrijfspand of particuliere woning bestelt u, en laat u zetten door, Van de Bor Montage! Op onze website kunt u al een kijkje nemen in ons assortiment. In onze showroom vindt u echter diverse volledige voorbeelden van het werk wat wij doen. Natuurlijk praten wij u hier graag bij over de service die wij bieden. Wij staan u graag bij met de plaatsing en het onderhoud van uw nieuwe garage roldeur. Vragen of opmerkingen? Contact met ons is zo gemaakt.

Contactformulier

    brandscherm_open
    roldeur volledig met ramen
    Roldeur vervanging - Van de Bor Montage

    Opgeleverde projecten