Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Brandwerende deur

Een brandwerende deur zorgt in een bedrijfspand of industriepand niet alleen maar voor een veilig gevoel. Het is namelijk in Nederland in bepaalde gevallen óók gewoon een verplichting over een brandwerende deur te beschikken! Natuurlijk gaat de veiligheid van uzelf en uw werknemers boven alles. Goed en gedegen advies over, en een correcte montage en onderhoud van uw brandwerende deur is dan ook absoluut geen overbodige luxe. U kunt gelukkig vertrouwen op de ervaring en expertise van Van de Bor Montage.

Het hoe en wat van een brandwerende deur

 

Een brandwerende deur – de naam zegt het al – voorkomt dat brand overslaat naar andere ruimtes. Het is hierbij niet alleen essentieel dat de deur zelf brandbestendig is, maar de muur of wand ook. Wanneer een brandwerende deur zijn functie goed uitoefent, wint deze tijd voor aanwezigen in het pand deze tijdig en veilig te verlaten.

Wat veel mensen niet weten, is dat de ene brandwerende deur de ander niet is. De 30 minuten brandwerende deur is in staat de brand rond een half uur buiten te houden. Bij een 60 minuten brandwerende deur is dit het dubbele. De deuren worden getest bij gespecialiseerde organisaties en brengen gebaseerd op hun resultaten rapporten uit. U kunt er dus vanuit gaan dat een gecertificeerde brandwerende deur zijn werk goed moet doen.

 

Van de Bor Montage: uw adres voor garagedeuren

 

Gedegen en eerlijk advies is natuurlijk niet geheel onbelangrijk bij de aanschaf van uw brandwerende deur! Gelukkig kunt u vertrouwen op de ervaring en expertise van Van de Bor Montage. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in het zetten, monteren en onderhouden van garagedeuren. Onze vakbekwame monteurs kunt u dan ook toevertrouwen met uw vragen en advies op het gebied van montage en onderhoud.

Wilt u volledig ontzorgd worden? Kies dan voor een onderhoudscontract met Van de Bor Montage! Uw brandwerende deuren worden met dit onderhoudscontract tijdig geïnspecteerd en waar nodig gerepareerd. Service en onderhoud wordt uiteraard altijd netjes en bekwaam uitgevoerd. Dát is de service van Van de Bor Montage!

Brandwerende deur

Contact met Van de Bor

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf, industriepand of residentiële pand kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! In onze nieuwe showroom zijn diverse voorbeelden te bezichtigen van onze brandwerende deuren. Hier praten wij u uiteraard tevens graag bij over onze diensten en service. Deze bieden wij aan zowel particulieren als bedrijven. Wij hopen u graag snel te verwelkomen.

Vragen? Bel gerust!

Contactformulier

    Brandwerende deur binnenzijde
    Brandwerende deur met dranger
    branddeur-buitenzijde-blauw

    Opgeleverde projecten